istanbul Hatirasi - Kayahan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

istanbul Hatirasi - Kayahan

  Am 
Birgün hatirliyorum 
               E
Hayal meyal uzakta 

Bir gün 
                 Am
Bir gün hatirliyorum 
           E    Am
Sen ve ben istanbul'da 
  Am
Merhaba derken istanbul 
    E       Am
Bir vapur çiiliiinda 

Sen ve ben 
          Dm
Seven ve sevilen 
               Am
istanbul o en güzel 

Am           Dm
Bir deniz sakin -sessiz 
F              E
Kariida gülümserken 

Bir gün 
  Am
Öyle bir gündü o 

Benzeri yaianmamii 
Am   E   Am
Öyle mutluydum ki 
  E       Am
istanbul'da ben 

Öyle mutluydum ki 
   E      Am
istanbul'da ben 
  Am          E
istanbul'da bir güzel 

istanbul kadar güzel 
Am   E   Am
Öyle mutluydum ki 
  E       Am
istanbul'da ben

Söyleyen : Kayahan - Bu gitar akoru 1782 kez okundu

Kayahan şarkıları

+ Anla Halimden
+ Atin Beni Denizlere
+ Baiiboi Saatlerde
+ Beni Anlamadin Ya
+ Bir Aik Hikayesi
+ Devami Var
+ E Bebeiim E
+ Emrin Olur
+ Esmer Günler
+ Geceler
+ Gönül Sayfam
+ Gözlerinin Hapsindeyim
+ Her ieyden Çok
+ Herieyden Çok
+ iikayetim Var
+ istanbul Hatirasi
+ Kar Taneleri
+ Kara Saplantim
+ Kiraz
+ Masal Yüzlüm
+ Mavilim
+ Melankoli
+ Mor Menekie
+ Nasıl Ayrılacağız
+ Ne Oldu Can
+ Ninni
+ Odalarda Iiiksizim
+ Olsaydim
+ Onsuz Olmuyor
+ Sabahlar Uzak
+ Sari Saçlarindan Sen Suçlusun
+ Sevdaya Mahsus
+ Söz Güzelim
+ Unutma
+ Yemin Ettim
+ Yok Arkadai
+ Yoksun Sen
+ Üsküdar