Emrin Olur - Kayahan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Emrin Olur - Kayahan

Am
Akiam dalgalar vurur sahil boyuna
Bb            Am
Vurur içimi yikar
Am         
Siyah kelebeklerim uçar delice
Bb           Am
Ahim ölüme kadar
Am      
Gönül acilar çeker yalniz baiina
Bb               Am
Yeter bu kadar yeter
Am
Yarim bu günahlarin kalmaz yanina
Bb             Am
Mevlam adami yikar
Dm                 C              Bb     C   Dm
Gülüm bile bile canim bile bile delin oldum ben
Dm                 C               Bb    Gm  Am
Canim diye diye gülüm diye diye kölen oldum ben
Am     Dm                  C
Adini yazmiilar gökyüzüne firtinalar düimüi kaderime
Bb                              C                 Dm
Yolumu çizmiisin sen yine emrin olur gülüm emrin olur
C                     Dm
Emrin olur gülüm baiüstüne

Söyleyen : Kayahan - Bu gitar akoru 4842 kez okundu

Kayahan şarkıları

+ Anla Halimden
+ Atin Beni Denizlere
+ Baiiboi Saatlerde
+ Beni Anlamadin Ya
+ Bir Aik Hikayesi
+ Devami Var
+ E Bebeiim E
+ Emrin Olur
+ Esmer Günler
+ Geceler
+ Gönül Sayfam
+ Gözlerinin Hapsindeyim
+ Her ieyden Çok
+ Herieyden Çok
+ iikayetim Var
+ istanbul Hatirasi
+ Kar Taneleri
+ Kara Saplantim
+ Kiraz
+ Masal Yüzlüm
+ Mavilim
+ Melankoli
+ Mor Menekie
+ Nasıl Ayrılacağız
+ Ne Oldu Can
+ Ninni
+ Odalarda Iiiksizim
+ Olsaydim
+ Onsuz Olmuyor
+ Sabahlar Uzak
+ Sari Saçlarindan Sen Suçlusun
+ Sevdaya Mahsus
+ Söz Güzelim
+ Unutma
+ Yemin Ettim
+ Yok Arkadai
+ Yoksun Sen
+ Üsküdar

+ Damla Damla ( 46416 )
+ Söz Vermiitin ( 45979 )
+ Ankara ( 45687 )
+ Git ( 41592 )