iairin Elinde - Kargo - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iairin Elinde - Kargo

    Am
Aikin anahtari iairin elinde
    Am                    C  G  Am 
Suçun anahtari iairinnnnn  naaaa oo oOooo huu
    Am
Sözün anahtari iairin elinde
    Am               C  G  F
Günün anahtari iairinn UU oooo huu
    F            Am     

Yakin olmak için uzak dur benden  } 3  Nakarat

   Am
Bir çocuk kadar masum  uzandim yanina
   Am                       C  G  Am 
Kokunu  duymak için girdim koynunaa  uu aaaaa huuu
   Am
Yaiam diye bir iey yok unutmak diye bir iey yok 
   Am                            C    G    F
Beni bu masum gözlerle yalniz birakk huu aa oooo

Yakin olmak için uzak dur benden  } 3  Nakarat

  Am
Aikin anahtari iairin elinde 
  Am                    C  G   Am
Suçun anahtari iairinnnnnn naaaooooo uuhuu
  Am        
Seksin anahtari iairin elinde
  Am                   C  G   F
kanin anahtari iairinnnn   huuu oooo huu

Nakarat 2

Söyleyen : Kargo - Bu gitar akoru 2668 kez okundu

Kargo şarkıları

+ Adimi Çaiir
+ Al Bu iarki Yine Senin Olsun
+ Arabik Fahiie
+ Atei ve Su
+ Ayrilik iarkisi
+ Ben Ve Dünya
+ Boiaziçi
+ Bukalemun
+ Çünkü Çok Zor
+ Elmas
+ Fani Dünya
+ Farkli Rüyalar
+ Geçmek Süresi
+ Gözleri
+ iairin Elinde
+ insanlar Hep Tersine
+ Kalamii Parki
+ Lanetlenmii Omuzlar
+ Marilyn Monroe
+ Renklerin içinde
+ Ruhlarda Hiçbir Sizi Yok
+ Sen Her Zaman
+ Sen Uyurken
+ Seni Seviyorum
+ Senle Ya da Sensiz
+ Sevda Sözleri
+ Son Defa
+ Sonbahar
+ Sürgün
+ Tanri'ya Dua Et
+ Tüm Benliiim
+ Yaklaiman Lazim
+ Yalniz Baiina
+ Yanimda Sen Olmayinca
+ Yapabilir Misin
+ Yapabilir Misini
+ Yarina Ne Kaldi
+ Yildizlar Ellerinde
+ Yildizlarin Altinda
+ Yillar Sonra
+ Yüzleime
+ Öyle Sarhoi Olsam Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81533 )
+ Bu Kez Anladim ( 66443 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47301 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )