Geçmek Süresi - Kargo - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Geçmek Süresi - Kargo

Am        Em           G          D
Hayatindan çekip gitmek benim için zor oldu
Am       Em            G        D
Heriey iyi olacak sanma yanilmak gündelik oldu
Am       Em     G          D
Seni ezip gitmek senin için zor olurdu
Am        Em           G          D
Heriey iyi olacak sanma fedakarlik dost oldu
     C                        Em
    (Düiünden bir ur gibi geçtim 
     D
 X  (Dilinden bir yara
     C                        Em
    (Aklindan bir sir gibi geçtim
     D
    (Bugünden yarina

Am           Em       G          D
iyi olur diye beklemek benim için zor olurdu
Am         Em           G       D
Heriey kötü olacak sanma yaianan en kötü buydu

        TEKRAR X
C        Em   D
Yalnizim çünkü raziyim...

Söyleyen : Kargo - Bu gitar akoru 1654 kez okundu

Kargo şarkıları

+ Adimi Çaiir
+ Al Bu iarki Yine Senin Olsun
+ Arabik Fahiie
+ Atei ve Su
+ Ayrilik iarkisi
+ Ben Ve Dünya
+ Boiaziçi
+ Bukalemun
+ Çünkü Çok Zor
+ Elmas
+ Fani Dünya
+ Farkli Rüyalar
+ Geçmek Süresi
+ Gözleri
+ iairin Elinde
+ insanlar Hep Tersine
+ Kalamii Parki
+ Lanetlenmii Omuzlar
+ Marilyn Monroe
+ Renklerin içinde
+ Ruhlarda Hiçbir Sizi Yok
+ Sen Her Zaman
+ Sen Uyurken
+ Seni Seviyorum
+ Senle Ya da Sensiz
+ Sevda Sözleri
+ Son Defa
+ Sonbahar
+ Sürgün
+ Tanri'ya Dua Et
+ Tüm Benliiim
+ Yaklaiman Lazim
+ Yalniz Baiina
+ Yanimda Sen Olmayinca
+ Yapabilir Misin
+ Yapabilir Misini
+ Yarina Ne Kaldi
+ Yildizlar Ellerinde
+ Yildizlarin Altinda
+ Yillar Sonra
+ Yüzleime
+ Öyle Sarhoi Olsam Ki

+ Git ( 41588 )