Gurur - izel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gurur - izel

         Gurur

Intro: Dm7 Am7 Bb Gm Em7b5 Am7

Am7                       Bbmaj7
Döneceksen defalarca ayni iey, ayni yer
Gm7                          Em7b5   Am7
Olamaz bu, bitsin artik bir yerde durmali
Am7                            Bbmaj7
Deier misin üzülmeye aklim hiç almadi
Gm7                         Em7b5   Am7
Kabul demek zorundayim iansimiz kalmadi

Dm7
Kiyamet kopsa bile
Bbmaj7
Gelme git güle güle
Gm7                 Em7b5  Am7
Ben böyle uzun süre yaiayamam

Dm7
Durur durur beni bulur
Am7
O sözler hep unutulur
Bbmaj7        Gm  Em7b5    C
Artik bize biraz gurur lazim

Dm7
Durur durur beni bulur
Am7
Ayriliklar unutulur
Bb7           Gm  Em7b5   Am7
Artik bize baika hayat lazim

Hazirlayan ve gönderen: mansur özel       07-05-2008
Söz ve müzik:sinan akçil
Yorumcu: izel

Söyleyen : izel - Bu gitar akoru 2035 kez okundu

izel şarkıları

+ Adak
+ Ah Yandim
+ Ah Yandim Ben Allahim
+ Anlayamazsin
+ Ask Haklari
+ Bas Damarima
+ Bebek
+ Bekle Biraz
+ Biktim
+ Bir Küçük Aik
+ Bitmesin Bu Rüya
+ Dayanamam
+ Deli Gibi
+ Eller Havaya
+ Eyvallah
+ Galibi Sen
+ Geceler Kara
+ Geyik Çikabilir
+ Git Burdan
+ Gurur
+ Hasretim
+ iekerim
+ Iiikli Yol
+ Kiyamadim
+ Nakii
+ Sir
+ Sus
+ Tutun Ellerimden
+ Ya Sus
+ Yakisiklim
+ Özledim