Adak - izel - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adak - izel

Am                      Dm              Am
Taze gül soluyor sensiz geçiyor sürgünlerim
                       Dm             Am
Bitecek acisi hasretim adaklar adadik ya

Dm         E            Dm         E
Ayriliklar gördük senle geriye bak ne kaldi ki
Dm        E           Bb                 Am
Özledik agladik senle seneye of ne kaldi ki

Am                     Dm     Am
Geçti deli dolu günler üzülme canin sagolsun
Am                       Dm     Am 
Sensiz çok acilar gördüm yillar hediyem olsun

C                        Bb     Am
Yarinlar duruyor güzelim hasret kölemiz olsun
C                        Bb      Am
Geceler bekliyor bebegim yüregin benimle olsun

Söyleyen : izel - Bu gitar akoru 2596 kez okundu

izel şarkıları

+ Adak
+ Ah Yandim
+ Ah Yandim Ben Allahim
+ Anlayamazsin
+ Ask Haklari
+ Bas Damarima
+ Bebek
+ Bekle Biraz
+ Biktim
+ Bir Küçük Aik
+ Bitmesin Bu Rüya
+ Dayanamam
+ Deli Gibi
+ Eller Havaya
+ Eyvallah
+ Galibi Sen
+ Geceler Kara
+ Geyik Çikabilir
+ Git Burdan
+ Gurur
+ Hasretim
+ iekerim
+ Iiikli Yol
+ Kiyamadim
+ Nakii
+ Sir
+ Sus
+ Tutun Ellerimden
+ Ya Sus
+ Yakisiklim
+ Özledim

+ Çareler Çaresiz ( 81391 )