iki Dakika - izel Can Reyhan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iki Dakika - izel Can Reyhan

Sarki: "iki dakika"  izel can reyhan
Yolliyan: faruk kaynar    f_kaynar1905@yahoo.com
Tarih: 17 / subat / 2007

C
Dön bak sen de haydi bak günler dönecekmis gibi
          F            C
Geçiyor oysa, bunu unutma
        G(3rd)         F            G
Yine de yillar geçecek aslinda yasa yeter ki
       F               C      F         C
Gidene aldirma, doya doyaaaaa iki dakika

C
Bir ask sanki en güzel anda uçacakmis gibi
          F             C
Seviyor oysa, bunu hatirla
        G(3rd)         F            G
Yine de yillar geçecek aslinda yasa yeter ki
       F               C      F         C
Gidene aldirma, doya doyaaaaa iki dakika

F
Sana bana ayni ayni sey
F
Oona buna ayni ayni sey
C               C7
Haydi yasayalim gel
      F
Oh  . ne olacak ayri olsa de
F                     G                 C(b)
Nese dolu günle baska hayat  . baska hayat

Dön bak sen de haydi bak günler dönecekmis gibi
Geçiyor oysa, bunu unutma
Yine de yillar geçecek aslinda yasa yeter ki
Gidene aldirma, doya doya iki dakika

Bir ask sanki en güzel anda uçacakmis gibi
Seviyor oysa, bunu hatirla
Yine de yillar geçecek aslinda yasa yeter ki
Gidene aldirma, doya doya iki dakika

Sana bana ayni ayni sey
Ona buna ayni ayni sey
Haydi yasayalim gel
Oh  . ne olacak ayri olsa de
Nese dolu günle baska hayat  . baska hayat

Dön bak sen de haydi bak günler dönecekmis gibi
Geçiyor oysa, bunu unutma
Yine de yillar geçecek aslinda yasa yeter ki
Gidene aldirma, doya doya iki dakika
Iki dakika  . iki dakika

Wooh

Söyleyen : izel Can Reyhan - Bu gitar akoru 1679 kez okundu

izel Can Reyhan şarkıları

+ iki Dakika

+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41017 )