Baika Bahar - Iiin Karaca - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Baika Bahar - Iiin Karaca

Am                   E
Sevgilim canim yandi çok
                     Am
hayat yüzünden senin suçun yok
                  E                         Am
Ben öiretilenlere hiç karii koymazdim hayir demezdim
E                                            Am
adanmii aiklar yaiar hep ölürüm derdim ama ölmezdim

         Dm       G        C        F
iimdi baika bahar gönül gün iiiii gördü
         Dm        E        Am
iimdi aiklar kadar aik kendine döndü

                       Dm      G
Hadi gel yeniden buluialim  
               C       F
Bir daha bariialim senle
              Dm    E
Küsmeyelim hayata asla
             Am
Hadi gel anlaialim

Her insan biraz romandir, kahramandir biraz yalandir

Gün gelir anlar ki en çok harcadiii iey zamandir

Vakit tamam yollara düitüm

Elbet benimde hikayem vardir

Söyleyen : Iiin Karaca - Bu gitar akoru 1792 kez okundu

Iiin Karaca şarkıları

+ Aramiza Yollar
+ Baika Bahar
+ Tutunamadim
+ Yetinmeyi Bilirmisin

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52341 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49218 )
+ Zor ( 47262 )
+ Damla Damla ( 46363 )
+ Söz Vermiitin ( 45943 )