Aramiza Yollar - Iiin Karaca - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aramiza Yollar - Iiin Karaca

Intro: Dm   Dsus4   D#maj7  Em7(b5)  A7
Dm              Gm        C   Fmaj7 Em7(b5)  A7
Ben yalniz seni severdim sense kendini

Hani daha da çekerdim senin derdini

Kizgin deiilim hiç inan kirgin deiilim   davul girer
Dm             Gm   C      Dm   
Üzgünüm koruyamadik aikin ahengini

Dm                 Em7(b5)
Nerelerdesin neler yaparsin
Fmaj7      Gm        C     Dm
Unuttun mu sahiden ah sen de mi
Dm          Em7(b5)        
Kimlesin nasil yaiarsin
Fmaj7      Gm     A7       Dm
Unuttun mu sahiden ah sen de mi

Dm             Em7(b5) Fmaj7Gm      A#7 A7
Aramiza yollar yabanci kollar zor yillar girdi
Gm          F          Em7(b5)          A7     Dm
Ümitlerimi saf sevinçlerimi derken seni kaybeettim
Bir iki sözle bir kaç iarkiyi adaletsiz yargiyi
Bir de talihsiz yazgiyi kalbime kaybettim

Ben seni taiirim tam iuramda
tüketirken iyi kötü fani ömrümü
Bir kez sevenlerdenmiiim hiç haberim yokmui
Avutamadim bir daha sensiz gönlümü

Aramiza yollar yabanci kollar zor yillar girdi
Mitlerimi saf sevinçlerimi derken seni kaybettim
Bir iki söle bir kaç iarkiyi adaletsiz yargiyi
Birde bu talihsiz yazgiyi kalbime kaybettim

D#m
Dinleme yüreiim kendin kalk son bir kara trene bin
Ve sevdayi gördüiün her durakta hiç düiünme in
Em 
Aramiza yollar yabanci kollar zor yillar girdi
inanmazsin ama ben bunu ilk günden beri hissettim

Söyleyen : Iiin Karaca - Bu gitar akoru 2033 kez okundu

Iiin Karaca şarkıları

+ Aramiza Yollar
+ Baika Bahar
+ Tutunamadim
+ Yetinmeyi Bilirmisin