Yaz Günlüiü - Iiiiin Yansimasi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaz Günlüiü - Iiiiin Yansimasi

Am         Em
Papatyadir elinde
Am            Em
Yazla yeieren siradailar
Dm           C
Bir iarkidir dilinde
Em     Am   F    G     Am
Günden güne seni soran sonbahar

Am          Em
Bir umuttur görüp güldüiün
Am          Em
Bir tutkudur sokaklar
Dm          C      Em   Am
Hergün seni çaiirir der ki
F           G          F          G      (2.am)
Sokaklardan geçemezsen hayal olur uzaklar
Am        Em
Ben senin iarkinim der
Am        Em
Beni hergün baika söyle
Dm          C        Em          Am
Bazen biraz tutkulu, bazen acili biraz
C      Em           Am     (f-G-am)
içinde sari güller bulunsun
Am      Dm           C       Em     Am
Ben bir yolum, sende benim yolcumsun
Am       F          Em     Am
Sakin geçme benden inanmayarak
F         Dm           C       Em      Am
Sen benim savaiçimsin, gözüpek çocuiumsun

Am            Em
Sen güzelsin, en güzel
Am          Em
Denizlerden daha güzel
Dm        C       Em        Am
En güzel çiçeklerden ve seslerden
F        G       Am
En güzel denizlerden

Söz: afiar timuçin

Söyleyen : Iiiiin Yansimasi - Bu gitar akoru 1577 kez okundu

Iiiiin Yansimasi şarkıları

+ Akiamin Yansilari
+ Benim Doiduium Köylerde
+ Birdenbire
+ Git
+ Hikaye
+ Yaz Günlüiü

+ Çareler Çaresiz ( 81976 )
+ Söz Vermiitin ( 46266 )