Hikaye - Iiiiin Yansimasi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hikaye - Iiiiin Yansimasi

Am         Em          Dm   Em    Am
Senin dudaklarin pembe, ellerin beyaz
Am       Em           Dm/em    Am
Al tut ellerimi bebek,   tut biraz

Am         Em        Dm
Benim doiduium köylerde
           Em     Am
Ceviz aiaçlari yoktu
                   Em        (dm)=solo giriyo
Ben bu yüzden serinliie hasretim
       Am  Em/dm/em/am
Okia biraz

Benim doiduium köylerde
Buiday tarlalari yoktu
Daiit saçlarini bebek
Savur biraz

Benim  doiduium köylerde
insanlar gülmesini bilmezdi
Ben bu yüzden böyle naçar kalmiiim
Güldür biraz

Benim doiduium köleri
Akiamlari eikiyalar basardi
Ben bu yüzden yalnizliii hiç sevmem
Konui biraz

Benim doiduium köylerde iimal rüzgarlari eserdi
Ve bu yüzden dudaklarim çatalaktir
Öp biraz

  kitalar arasinda çalinan solo:
E|--------------------------------
B|--------------------------------
G|---------/10-9-7----------------
D|-----------------10-9-5/7-------
A|--------------------------------
E|--------------------------------
Ben....hasretim

E|-----------------------------------|
 |-----------------------------------|
 |------------------7----------------|
 |-----7-9-10-9-7-9---10-9-10-9----7-|
 |------------------------------10---|
E|-----------------------------------|
Okia biraz

Söyleyen : Iiiiin Yansimasi - Bu gitar akoru 2280 kez okundu

Iiiiin Yansimasi şarkıları

+ Akiamin Yansilari
+ Benim Doiduium Köylerde
+ Birdenbire
+ Git
+ Hikaye
+ Yaz Günlüiü

+ Damla Damla ( 46369 )
+ Söz Vermiitin ( 45948 )
+ Ankara ( 45660 )