Benim Doiduium Köylerde - Iiiiin Yansimasi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Benim Doiduium Köylerde - Iiiiin Yansimasi

Ara müzik(*'lar da )
E|------------------------------------------------------
B|-----0-1-0---0---3--1-0-------------------------------
G|-2--2------2--------------0-2-------------------------
D|------------------------------------------------------
A|------------------------------------------------------
E|------------------------------------------------------
_________________________________________________________

Am         Cmaj7       Dm   Em Am  
Senin dudaklarin pembe ellerin beyaz,
Am         Cmaj7      Dm Em   Am 
Al, tut ellerimi bebek, tut biraz...
      *       *          *
Am        Cmaj7      Dm           Em    Am
Benim doiduium köylerde ceviz aiaçlari yoktu,
Am     Cmaj7               Dm     Em     Am
Ben bu yüzden serinliie hasretim, okia biraz...
      *       *          *
Am        Cmaj7      Dm             Em   Am
Benim doiduium köylerde buiday tarlalari yoktu,
Am    Cmaj7     Dm      Em     Am
Daiit saçlarini bebek, savur biraz...
      *       *          *
Am        Cmaj7      Dm              Em        Am  
Benim doiduium köylerde insanlar gülmesini bilmezdi,
Am     Cmaj7                 Dm     Em       Am  
Ben bu yüzden böyle naçar kalmiiim, güldür biraz...
      *       *           * 

SOLO

Am        Cmaj7      Dm            Em          Am 
Benim doiduium köyleri akiamlari eikiyalar basardi,
Am     Cmaj7                 Dm      Em      Am
Ben bu yüzden yalnizliii hiç sevmem, konui biraz...
      *       *          *
Am        Cmaj7      Dm              Em     Am
Benim doiduium köylerde iimal rüzgarlari eserdi,
Am   Cmaj7              Dm         Em   Am
Ve bu yüzden dudaklarim çatlaktir, öp biraz...

Söyleyen : Iiiiin Yansimasi - Bu gitar akoru 1687 kez okundu

Iiiiin Yansimasi şarkıları

+ Akiamin Yansilari
+ Benim Doiduium Köylerde
+ Birdenbire
+ Git
+ Hikaye
+ Yaz Günlüiü

+ Caddelerde Rüzgar ( 49555 )
+ Zor ( 47563 )
+ Damla Damla ( 46793 )
+ Söz Vermiitin ( 46226 )