Akiamin Yansilari - Iiiiin Yansimasi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Akiamin Yansilari - Iiiiin Yansimasi

Dm                     Em
Toplariz yansilarimizi sulardan
     Gm                     F      Em
Akiamlar kilitlerken sulari karanliia

Dm                      Em
Akiamlar karanliia kilitleyince sulari
      Gm              F           Em
Susup kaldiysak bile inanmadik yalnizliia
Dm                 Em
Umutsuzluk bile iyidir
      Gm               F          Em
Ardindan sen gelirsin,umut gelir umut gelir

Dm                  Em
Ellerin sessizce uzanir bana
   Gm                F        Em
Ovada tomurcuklar patlarken birer birer

Dm                      Em
Her dokunuiun beni deiiitirir
  Gm              F         Em
Akiam pempeliiini yayar sulara

Dm                 Em
Ben seni hep umuda benzetirim
      Gm             F        Em
Ben seni benzetemem   yalnizliia

Söyleyen : Iiiiin Yansimasi - Bu gitar akoru 1623 kez okundu

Iiiiin Yansimasi şarkıları

+ Akiamin Yansilari
+ Benim Doiduium Köylerde
+ Birdenbire
+ Git
+ Hikaye
+ Yaz Günlüiü

+ Çareler Çaresiz ( 81530 )
+ Bu Kez Anladim ( 66440 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52372 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49255 )
+ Zor ( 47298 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40885 )