imkansizdi Sevdik - irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

imkansizdi Sevdik - irem

F              Am
içindeydim o derin kuyunun
    Dm               A
Çirpindikça karanlikta kayboldum
   F      Am            Dm                       A
Seni kurtarmak isterken o deriin denizinde yok oldum
   F       Am         Dm                  A
iimdii bak aynaya kariimdaki senmisin ailayan
   F        Am         Dm                     A
Senii hapsettim içime uçamadin, kaçamadin parçalandin

        .F  .am  .dm    A          1 kez

  F         Am      Dm           A
Son trendi kaçan, son kuilardi uçan
   F                       Am
Ölümüne bencildik ölümüne sefil
  F                       Am
imkansizdi sevdik bir yer aradik yetim
 Dm                        A
Halbuki bilemedik biten bizdik
  F                   Am
Söyleyemedim gerçeii ölümüne sevdiiimi
  Dm                        A
Elimde bedenimin külleri ruhum ebediyen gizli
  F                     Am
Beni sevme diye yalvardim gözlerine
   Dm                        A
Dinletemedim kalbine susabildim sadece aaaaaa
F  .am  .dm  .a

Söyleyen : irem - Bu gitar akoru 1578 kez okundu

irem şarkıları

+ Anla Beni
+ Git
+ Git Bir Daha Dönme
+ Hayal Kurmak Bedava
+ Hayalet Sevgilim
+ imkansizdi Sevdik
+ Kölem Ol
+ Ne Olur Anla