Hayal Kurmak Bedava - irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hayal Kurmak Bedava - irem

Gm                         B7
Günei uyandirdi beni bu sabah
Gm                               B7
Hala karanlikti hala soiuktu kalbim
Gm
B7                      Gm
Aynalar küsmüi bana yine ellerim soiuk ailiyorum gözümde
Kanlar
Gm                   B7            Gm
Duy sesimi gör artik halimi dön bana
Gm                         B7                       Gm
Hayal kurmak bedava demiitik hani hayallerim var iimdi
Gm                       B7                  Gm
Bir gün günei doimayacak yildizlar benim olacak
Gm                             B7
 O zaman anlayacaksiniz deierimi ii iiten geçmii olacak

Söyleyen : irem - Bu gitar akoru 1827 kez okundu

irem şarkıları

+ Anla Beni
+ Git
+ Git Bir Daha Dönme
+ Hayal Kurmak Bedava
+ Hayalet Sevgilim
+ imkansizdi Sevdik
+ Kölem Ol
+ Ne Olur Anla

+ Çareler Çaresiz ( 81110 )
+ Bu Kez Anladim ( 66112 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52080 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48907 )
+ Zor ( 46973 )
+ Damla Damla ( 45970 )
+ Söz Vermiitin ( 45609 )
+ Ankara ( 45337 )
+ Git ( 41269 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40495 )