Git Bir Daha Dönme - irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Git Bir Daha Dönme - irem

Em
Yeni verdiiin sözler yalanlarini
Em                        C                     ((a))
Her yeni gülümseyii göz yaiini
Am                    C               D      Em
Her yeni küçük Adim uzak diyarlarin sebebi deiil mi

Em
Beni böyle birakip
C
Gecelerce ailatip                           ((b))
Am                    D
Esir etmek karanliia suç deiil mi

Em
Nasil dayanir yüreiim
C                                        ((b))
Seni onla görmeye
Am                          D
Nasil deidi ellerin onun ellerine

Geçii:d

Em
Git
C
Bir daha dönme geri                   ((n))
Am                      D
istemem bundan gayri ellerini

Em
Git
C
Yollar senin olsun                     ((n))
Am                          D
Yillarin bana kalsin birak beni

Tekrar ((b))
Tekrar ((n))

Ara geçiiler sürekli Em-C
iarkinin bitiii

Em            C
Birak beni           ((d))x3

Söyleyen : irem - Bu gitar akoru 5105 kez okundu

irem şarkıları

+ Anla Beni
+ Git
+ Git Bir Daha Dönme
+ Hayal Kurmak Bedava
+ Hayalet Sevgilim
+ imkansizdi Sevdik
+ Kölem Ol
+ Ne Olur Anla