Anla Beni - irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Anla Beni - irem

Bm    G            A F#       Bm
Hani sen hep yanimda olacaktin
      G      A   F#         Bm
Hani ellerimi birakmayacaktin
      G        A  F#        Bm
Hani hep yanimda kalacaktin
         G       A    F#          Bm
Biraktin sen iimdi yalniz kalacaksin

Bm       G       A      F#          Bm
Kara toprak gibi gökte yildizlar gibi
         G  A F#        Bm
Annemin sicak kucaii gibi
         G      A    F#     Bm
Arkadai dost baba aiidi gibi
       G        A       F#         Bm
ihtiyacim var sana ne olur anla beni

Bm     G        A F#        Bm
Ailamaktan kurudu gözyailarim
      G          A      F#          Bm
Yine de ayni yerde bekliyor olacaiim
       G           A    F#       Bm
Belki sensiz ve sessiz kalacaiim
      G    A      F#          Bm
Ama hala seni seviyor olacaiim

Söyleyen : irem - Bu gitar akoru 2315 kez okundu

irem şarkıları

+ Anla Beni
+ Git
+ Git Bir Daha Dönme
+ Hayal Kurmak Bedava
+ Hayalet Sevgilim
+ imkansizdi Sevdik
+ Kölem Ol
+ Ne Olur Anla

+ Zor ( 46976 )