Karanlik Oda - insomnia - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karanlik Oda - insomnia

Am                G       Em         F
Pencerede soiuk yaimurun aiir damlalari
Am
Kulaiimda sesin
G
Tenimde nefesin
Em            F        G
Sen benimle heryerdesin
Am              G
Aik içimi kemirirken
Em              F
Gözlerim kararirken
Am               G
Ben yavai yavai yokolurken
Em              F
Yaimur dinmeye bailar

F
iite o zaman bir insanin
C/b         Am        G         F
Kalbinin en derin köiesini görürsün
F                   G           C
Baktiiin loi oda aikin geçitidir

C              E
Yaimur artik dindi
Am
Ne ses
G        F
Nede nefes
Am           G           F
Sadece boi karanlik bir kalp!

Am       G      Em      F
Karanlik oda karanlik oda
Em
Ne yaimurun sesi
G
Ne aikin bir belirtisi
Em              F
Tozlu karanlik oda
Am
Gecenin derinlerinde
Am
Seslerden uzak
G
Gözlerden irak
Em              F
Tozlu karanlik oda

C
Dinle
E        Am
Kisik ses
G           F
Monoton nefes
Am           G        F
Ve sadece durmui bir kalp

Söyleyen : insomnia - Bu gitar akoru 1478 kez okundu

insomnia şarkıları

+ Kabuslar Ve Sonrasi
+ Karanlik Oda

+ Caddelerde Rüzgar ( 49257 )
+ Ankara ( 45689 )