Cennette Gözyaii - ilker Özcan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cennette Gözyaii - ilker Özcan

Am          C            Dm           Am
Çok üzüldük çok kirildik, aiki hep yanlii anladik
Dm           Am          G            Am
Bembeyaz bir gül bahçrsi, cenneti dünyada sandik
Am         C            Dm         Am
Yarin oldu geç düiündük, yillari bizler büyüttük
Dm           Am           G         Am
Cennette bir gözyaiim var, içinde özlemi saklar
  Dm          C      Am    Dm           Am
Bekle beni yalniz gece, hasretim sana yorgun dünya
Em            Am          Em        Am
Cennette bir gözyaiim var, içinde özlemi saklar
Em           Am           Em         Am
Cennette bir gözyaiim var, içinde bir beni saklar
Am          C            Dm          Am
Çok üzüldük, çok kirildik, aiki hep yanlii anladik
Dm           Am          G            Am
Bembeyaz bir gül bahçesi, cenneti dünyada sandik
Am          C           Dm          Am
Dinle ardiç, dinle söiüt, dinledim sizsiz bir öiüt
Dm         Am        G          Am
Sana bir eski hatira, ne olur ruhumu sakla
G         Am
Ne olur ruhumu sakla

Söyleyen : ilker Özcan - Bu gitar akoru 1564 kez okundu

ilker Özcan şarkıları

+ Biz Ayrildik
+ Cennette Gözyaii
+ Sana Çikar Yollarim
+ Yalanci

+ Damla Damla ( 45985 )