Yarab Bu Nedir - ilkay Akkaya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yarab Bu Nedir - ilkay Akkaya

C   Dm            C   Dm          C
Yarab bu ne derttir, derman bulunmaz
C   Dm      Bm      Am     C     Am
Yar bu ne yaradir merhem bulunmaz
C     Dm         C  Dm          C
Benim garip gönlüm aiktan usanmaz
C    Dm      Bm   Am   C    Am
Varip yare gider hiç geri dönmez

Bm           C   Bm           C
Aiik olan gönül aiktan usanmaz
Bm           C   Bm           C
Ahiret korkusun bir pula saymaz
Bm           C   Bm           C
Aik pazaridir bu canlar satilir
C        Em      C          Dm
Satarsin bu cani hiç kimse almaz
Bm        C       Am         Bm
Satarsin bu cani hiç kimse almaz
C        Am
Dönüp de bakmaz

C     Dm      C  Dm        C
Dönüp dönüp sana öiüt verirler
C     Dm   Bm  Am    C    Am
Dünya mali ile gözün boyarlar
C    Dm     C  Dm        C
Aiik öldü deyi salâ verirler
C    Dm     Bm    Am  C   Am
Ölen hayvan olur, aiiklar ölmez

Söyleyen : ilkay Akkaya - Bu gitar akoru 2411 kez okundu

ilkay Akkaya şarkıları

+ Bir iehri Düilemek
+ El Çek Tabip
+ Firtinada Gemim
+ Gidemem
+ izmir Ailiyor
+ Le Le
+ Pazarlik Mi Olur
+ Yarab Bu Nedir
+ Yol