Pazarlik Mi Olur - ilkay Akkaya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Pazarlik Mi Olur - ilkay Akkaya

Em               G        Am
Ilgit ilgit esen seher yelleri
Am          G           Am       Em
Dogru gelir dogru doiru gider mi yar yar
Em          Am     G       D      Em
Hakkin emri ile de çürüyen canlar canlar
Am         G     D        Em
Verdiii ikrardan durur mu yar yar
Em         G     D                  Em
Verdiii ikrardan durur mu yar yar.. durur mu yar yar

Am         G         D       Em
Pazarlikmi olur olur adil dükkanda
Am         G         D        Em
Leyli  muhabbeti de yar kaldi bende
Am         G     D     Em
O cihan olmazsa ulu cihanda
Em           G     D
Em
Dost benim sualim verir mi yar yar.. verir mi yar yar

Em               G         Am
Bahçemde açilmii yar gonca güller
Am          G       Am       Em
Gülün figanindan da sefil bülbüller
Em          Am     G       D      Em
Asiktan masuga da sarilan kollar, kollar
Am            G     D        Em
Bin yil yerde yatsa çürür mü yar yar
Em            G     D                  Em
Bin yil yerde yatsa çürür mü yar yar.. çürür mü yar yar

Am         G         D       Em
Abdal pir sultanim da gönlü zar olan
Am         G         D        Em
Dönermi sözünden de gerçek er olan
Am         G     D     Em
Benim gibi bi ahdi sadik yar olan
Em         G     D                  Em
Verdiii ikrardan döner mi yar yar.. döner mi yar yar

Söyleyen : ilkay Akkaya - Bu gitar akoru 2427 kez okundu

ilkay Akkaya şarkıları

+ Bir iehri Düilemek
+ El Çek Tabip
+ Firtinada Gemim
+ Gidemem
+ izmir Ailiyor
+ Le Le
+ Pazarlik Mi Olur
+ Yarab Bu Nedir
+ Yol

+ Damla Damla ( 46430 )
+ Söz Vermiitin ( 45990 )