izmir Ailiyor - ilkay Akkaya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

izmir Ailiyor - ilkay Akkaya

Dm        Cm7      A
O zamanlar gizlice yollara
      Dm
Çikardik
Bb       A     A#        Dm
El ele verirsek dünyayi yikardik
Dm         Cm7      A
O yasakli iehirde martilar
     Dm
Kadardik
Bb        A      A#            Dm
Kapilar kapanirdi sarilip ailardik
Dm          Gm  A          Dm
Kaç kere yandik kimse bilmiyor
Bb           A A#         Dm
Gemiler gidiyor izmir ailiyor
Dm         Cm7      A
Ozamanlar zamansiz mekansiz
     Dm
 Çocuktuk
Bb       A      A#         Dm
Büyüdük belkide onlari unuttuk
Dm          Cm7      A
O karanlik iehirde korkular
     Dm
 Kadardik
Bb       A       A#           Dm
Gecenin karasinda sevdali bahardik
Dm          Gm   A         Dm
Kaç kere yandik kimse bilmiyor
Bb            A  A#        Dm
Sevdiiim gidiyor izmir ailiyor
Dm          Gm   A         Dm
Kaç kere yandik kimse bilmiyor
Bb          A   A#        Dm
Gemiler gidiyor izmir ailiyor

Söyleyen : ilkay Akkaya - Bu gitar akoru 1752 kez okundu

ilkay Akkaya şarkıları

+ Bir iehri Düilemek
+ El Çek Tabip
+ Firtinada Gemim
+ Gidemem
+ izmir Ailiyor
+ Le Le
+ Pazarlik Mi Olur
+ Yarab Bu Nedir
+ Yol

+ Caddelerde Rüzgar ( 49375 )
+ Ankara ( 45805 )