Sarilinca Sana - ilhan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sarilinca Sana - ilhan ieien

Sarilinca sana
( Kapo 1 )

Em          F
Ne kaldi geriye
                     Em
Zaten birsürü boi hatira
              F
Yaiamak deiil ki bu
                  Em
Görüntüler var adeta

Am
Sana gülüm demiitim ya
      G
O gül soldu.
F
Hani bu demiitim ya
      Em
O gün sondu.

Am
Sarilinca sana

Hem de titreyerek
G
Seviiince benimle sabahlara dek
F
Gideceksen eier,  gelirim diyerek
     Em   F     Em
Bi daha geri gelme

Am
Elde ne varsa sende kalsin
G
Umurumda deiil eller alsin
F
O kadar zararim olsun varsin
     Em      F    Em
Geri hiç biiey verme
     F          Em
Bi daha geri gelme. (2. defa)

Söyleyen : ilhan ieien - Bu gitar akoru 4196 kez okundu

ilhan ieien şarkıları

+ Aik Layik Olanda
+ Aik Yangin Yeridir
+ Aylar Geçti
+ Dertli
+ Eylülde Bir Cumartesi
+ Geceyi Kaçirma
+ Git Allah Aikina
+ Gurbet Türküsü
+ Neler Oluyor Bize
+ New York New York
+ Sana Göre Aik Laftan ibaret
+ Sarilinca Sana
+ Uzakta
+ Öyle Bir Gittin Ki

+ Bu Kez Anladim ( 66116 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52083 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48911 )
+ Zor ( 46978 )
+ Damla Damla ( 45975 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40498 )