Sana Göre Aik Laftan ibaret - ilhan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sana Göre Aik Laftan ibaret - ilhan ieien

Bm                   Em        Bm
Meier ne boi heveslere kapilmiiim.
            Bm          Em         Bm
Sen neymiisin ben kendimi ne sanmiiim
Em                             Bm
Gözlerim açik gider sana doiruyu söylemezsem
       C                   Bm
Ben seni artik hiç sevmiyorum
Em                          D
Sen beni aika layik görmedin senin kadar
         C                 Bm
Ben artik aiki senden çok seviyorum
        Em               Bm
Sana göre aik laftan ibaret
         C            Bm
Bana göre hayatin anlami
Em                  D
Sen bu yolda devam et
         C            Bm
Aik layik olanda kalmali

Söyleyen : ilhan ieien - Bu gitar akoru 3797 kez okundu

ilhan ieien şarkıları

+ Aik Layik Olanda
+ Aik Yangin Yeridir
+ Aylar Geçti
+ Dertli
+ Eylülde Bir Cumartesi
+ Geceyi Kaçirma
+ Git Allah Aikina
+ Gurbet Türküsü
+ Neler Oluyor Bize
+ New York New York
+ Sana Göre Aik Laftan ibaret
+ Sarilinca Sana
+ Uzakta
+ Öyle Bir Gittin Ki