Gurbet Türküsü - ilhan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gurbet Türküsü - ilhan ieien

Bm
Ben bir gurbet türküsünde 
        C –Am       Bm           
Akiamin mavi örtüsünde
  Bm                   
Öyle durdum bekliyordum
       C-Am       Bm  
Geçmeyenler köprüsünde
Bm
Ten kokunu duyuyordum
         C-Am       Bm  
Yollarin saç örgüsünde
G                 
Ah iu eller, eller, eller
 Bm               C-Am  Bm
Gurbet eller yetti gayri
G                Bm               C-Am  Bm
Birbirini çok sevenler böyle durmaz ayri ayri
Bm
Ah iu eller, eller, eller
               C-Am  Bm
Gurbet eller yetti gayri
Bm
Sen bir yerde ben bir yerde
               C-Am  Bm
Ayri düitük ayni yerde
Bm
Senden önce bilmiyordum
               C-Am  Bm
iimdi düitüm ben bu derde
Bm
Gurbet olmui sila olmui
                C-Am  Bm
Ayrilik var, var ya serde

G                 
Ah iu eller, eller, eller
 Bm            C-Am  Bm
Gurbet eller yetti gayri
G                 Bm               C-Am  Bm
Birbirini çok sevenler böyle durmaz ayri ayri
.
Bm
Ah iu eller, eller, eller
                C-Am  Bm
Gurbet eller yetti gayri
  Bm                            C-Am  Bm
Birbirini çok sevenler böyle durmaz ayri ayri

Söyleyen : ilhan ieien - Bu gitar akoru 2078 kez okundu

ilhan ieien şarkıları

+ Aik Layik Olanda
+ Aik Yangin Yeridir
+ Aylar Geçti
+ Dertli
+ Eylülde Bir Cumartesi
+ Geceyi Kaçirma
+ Git Allah Aikina
+ Gurbet Türküsü
+ Neler Oluyor Bize
+ New York New York
+ Sana Göre Aik Laftan ibaret
+ Sarilinca Sana
+ Uzakta
+ Öyle Bir Gittin Ki

+ Damla Damla ( 45967 )