Git Allah Aikina - ilhan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Git Allah Aikina - ilhan ieien

Am
Aik için yalvarma bana
               E
Müsait deiilim aiik olmaya
Am
Kaç kere gelinir ki
               E
Bu tatli yalan dünyaya

       Am
Durma git
                   G
Kendine baikasini bul
       F
Bir çiçek kokla
       G
Belki mutlu olursun

Am
Durma git
   G
Saçlarini savur
       F
Etrafi yokla
   E
Belki sen de bulursun

Dm
Döndüm iaikina
Am

Söyleyen : ilhan ieien - Bu gitar akoru 1614 kez okundu

ilhan ieien şarkıları

+ Aik Layik Olanda
+ Aik Yangin Yeridir
+ Aylar Geçti
+ Dertli
+ Eylülde Bir Cumartesi
+ Geceyi Kaçirma
+ Git Allah Aikina
+ Gurbet Türküsü
+ Neler Oluyor Bize
+ New York New York
+ Sana Göre Aik Laftan ibaret
+ Sarilinca Sana
+ Uzakta
+ Öyle Bir Gittin Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81827 )
+ Bu Kez Anladim ( 66630 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49501 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46172 )
+ Ankara ( 45919 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41161 )