Geceyi Kaçirma - ilhan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Geceyi Kaçirma - ilhan ieien

Am
Olanlar oldu geçti
        E
Bu gece baika bir gece
F
Çözemeden geldi geçti
E
Hayat zaten bilmece

Am
Derdin kimden gelirse gelsin
E
Kendin çözmeye bak
F
Sabah ola hayir ola
E
Demeyi bilmelisin
F           G
Sabah ola hayir ola

C                          Dm
Önce kendine hayir demeyi öiren
              E                Am
Eilen güzelim bu gece, sen de eilen
F                           G7
iarkilar söyle hatta, haykirarak

           Dm
Geceyi kaçirma
E              Am
Geçmiie ailayarak

Geceyi kaçirma

Söyleyen : ilhan ieien - Bu gitar akoru 1563 kez okundu

ilhan ieien şarkıları

+ Aik Layik Olanda
+ Aik Yangin Yeridir
+ Aylar Geçti
+ Dertli
+ Eylülde Bir Cumartesi
+ Geceyi Kaçirma
+ Git Allah Aikina
+ Gurbet Türküsü
+ Neler Oluyor Bize
+ New York New York
+ Sana Göre Aik Laftan ibaret
+ Sarilinca Sana
+ Uzakta
+ Öyle Bir Gittin Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81550 )
+ Bu Kez Anladim ( 66455 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49269 )
+ Ankara ( 45700 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40897 )