Eylülde Bir Cumartesi - ilhan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Eylülde Bir Cumartesi - ilhan ieien

Am
Güneili bir pazar gününde
E
Deiiiti bütün dünyam
F
Güneiten de parlaktin sen
E
Günei altinda

içimi bir hüzün aldi
Pazardandir dedim geçtim
Pazartesi iiler kaldi
Yüzün aklimda

Salilar neden sallanir
Anlaiilmiitir bu sali
Kolay mi bu iiler içinde
Bir aik masali

Çariambalari çamaiir
Kafiyesi zor çariamba
Çariambayi seller alir
Ben paramparça

Periembenin sesi senli
Cuma olsak senli benli
Cumartesi herkes barda
Gönlüm hovarda

             E
Gitari elime alsam
               Am
Sana bir iarki çalsam
             Dm
Deiiiir miydi fikrin
          E
Aik hakkinda

Söyleyen : ilhan ieien - Bu gitar akoru 1660 kez okundu

ilhan ieien şarkıları

+ Aik Layik Olanda
+ Aik Yangin Yeridir
+ Aylar Geçti
+ Dertli
+ Eylülde Bir Cumartesi
+ Geceyi Kaçirma
+ Git Allah Aikina
+ Gurbet Türküsü
+ Neler Oluyor Bize
+ New York New York
+ Sana Göre Aik Laftan ibaret
+ Sarilinca Sana
+ Uzakta
+ Öyle Bir Gittin Ki

+ Çareler Çaresiz ( 81549 )
+ Bu Kez Anladim ( 66455 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49268 )
+ Ankara ( 45700 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40896 )