Dertli - ilhan ieien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dertli - ilhan ieien

Dertli söz

Seslendiren: ilhan ieien
intro    Am  E  Am  E Am Dm C  E  Am

Am                                 E
Ailarim ben ailanacak halimize yillardir
               Am
Gülmeye yüzüm mü var
Am                              E
Ailarim ben alemi bu hale koyan insanlardir
              Am
Demeye sözüm mü var

Dm                        C
Ben insan deiil miyim demeye lüzum mu var
E                                    Am      )) 2
Kes cezami hakim bey bende meçhul fail var
C           E                 Am
Ona gitsem o dertli buna gitsem bu dertli
E                                 Am         )) 2
El dertli komiu dertli ben nasil güleyim yar

Am                                 E
Bi ben varim saniyordum ne kadarda çokmuiuz
               Am
Saymaya lüzum mu var
Am                                 E
Beraberken varmiiiz da teker teker yokmuiuz
                Am
Sevmeye gücüm mü var

Dm                       C
Ben insan deiil miyim demeye lüzum mu var
E                                 Am       )) 2
Kes cezami hakim bey bende meçhul fail var

C               E            Am
Ona gitsem o dertli buna gitsem bu dertli
E                             Am           )) 4
El dertli komiu dertli ben nasil güleyim yar

Söyleyen : ilhan ieien - Bu gitar akoru 1754 kez okundu

ilhan ieien şarkıları

+ Aik Layik Olanda
+ Aik Yangin Yeridir
+ Aylar Geçti
+ Dertli
+ Eylülde Bir Cumartesi
+ Geceyi Kaçirma
+ Git Allah Aikina
+ Gurbet Türküsü
+ Neler Oluyor Bize
+ New York New York
+ Sana Göre Aik Laftan ibaret
+ Sarilinca Sana
+ Uzakta
+ Öyle Bir Gittin Ki

+ Söz Vermiitin ( 45981 )