Yeni Yai - ilhan irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yeni Yai - ilhan irem

Am     Dm            Am
Kaldi mi iimdi o eski aik eski tat
E               Am
Uçup da gitti gençlik denen firsat
Am       Dm            Am
Bilse ki insan o günlerin hazzini
E               Am
Böyle siyah beyaz geçer mi hayat
          C
Yaimur yaisin günei açsin 
Am          E7
Gökkuiaii insin baiina
Dm          Am     
Gül biraz bugün sen    )
E7        Am
Giriyorsun yeni yaiina )
Am       Dm            Am
Mumlari üfle bir dikim kes hayattan
E               Am
Hatirla beni gideceiim yanindan
Am            Dm            Am
Gidiiim öyle bir gidii ki hep yanindayim
E               Am
Birleiip ayrilan yolun farkindayim

Söyleyen : ilhan irem - Bu gitar akoru 1462 kez okundu

ilhan irem şarkıları

+ Aik Deiil Nefret Deiil
+ Anlasana
+ Bazen Neie Bazen Keder
+ Ben Deiilim
+ Bezgin
+ Bir ieyin Bitiii
+ Bitti
+ Boiver Arkadai
+ Bunalim
+ Daima
+ Dua
+ Gemiler Döner Geriye
+ Havalar Nasil
+ Herieysin
+ Hoigeldin
+ iite Bizim Bu Hayat
+ Olanlar Olmui
+ Sazliklardan Havalanan
+ Sensiz De Yaianiyor
+ Sürgün Gibi
+ Yarinlar
+ Yazik Oldu Yarinlara
+ Yemyeiil Bir Deniz
+ Yeni Yai
+ Yeraltindan Fisiltilar

+ Damla Damla ( 45989 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40509 )