Yarinlar - ilhan irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yarinlar - ilhan irem

Em               Am          D          G
Hatirlarmisin bilmem yillar geçti üstümden
       C          Am        B          Em
Yaimurlu bir akiamdi söyledim sevgimi ver
Em                Am        D          G
Belki yaimurdu bilmem süzülen gözlerinden
      C          Am         D         Em
Utanmii kizarmiiken kaçirdim gözlerinden

Em           Am      D         Em
Yarinlar yarinlar bizim demiitin    (x2)
Em               D
Yazik oldu yarinlara
C               B
Avunurum anilarla
Em               D
Hani nerde ümitlerim
C                 B
Hepsi sanki bir rüya

Em                 Am       D          G
Hani biz bir bütündük su gibi toprak gibi
      C           Am          B         Em
Döküldük dile düitük bir solmui yaprak gibi

Em              Am
Tanridan dileiim bu
D               G         C         Am
Sevenler sevilenler  yarini bekleyenler
B               Em
Olmasin bizim gibi

Söyleyen : ilhan irem - Bu gitar akoru 2012 kez okundu

ilhan irem şarkıları

+ Aik Deiil Nefret Deiil
+ Anlasana
+ Bazen Neie Bazen Keder
+ Ben Deiilim
+ Bezgin
+ Bir ieyin Bitiii
+ Bitti
+ Boiver Arkadai
+ Bunalim
+ Daima
+ Dua
+ Gemiler Döner Geriye
+ Havalar Nasil
+ Herieysin
+ Hoigeldin
+ iite Bizim Bu Hayat
+ Olanlar Olmui
+ Sazliklardan Havalanan
+ Sensiz De Yaianiyor
+ Sürgün Gibi
+ Yarinlar
+ Yazik Oldu Yarinlara
+ Yemyeiil Bir Deniz
+ Yeni Yai
+ Yeraltindan Fisiltilar

+ Çareler Çaresiz ( 81825 )
+ Bu Kez Anladim ( 66629 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52546 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49498 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46692 )
+ Söz Vermiitin ( 46170 )
+ Ankara ( 45918 )
+ Git ( 41795 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41158 )