Boiver Arkadai - ilhan irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Boiver Arkadai - ilhan irem

Em               Am
Hep bir ümit uiruna yaiiyoruz hepimiz
                Em
Mutluluiun ardindan koiuyoruz hepimiz
                  Am
Kimi pulda parada aiki arar kimimiz
               Em
Düiünür kara kara ailar çaresiz

               Am
Ailama arkadai ailama aik için
B7                Em
iu kisacik hayatta bu yailar niçin
               Am
Ailama arkadai ailama aik için
B7                Em
Bu günler geri gelmez gider gençliiin

                D
Boi ver boi ver arkadai baika bulursun
               Em
Bütün kalbin sevinçle neieyle dolsun
               C
En kötü günlerimiz hep böyle olsun
D                Em
Mutluluklar bizimle elem yok olsun

               Am
Kapilma hayallere bir gün dönecek diye
               Em
Haydi sil gözlerini bakma maziye
                Am
Sakin kanma bir daha kanma tatli sözlere
              Em
Bu ders olsun sizlere yaili gözlere

Söyleyen : ilhan irem - Bu gitar akoru 2830 kez okundu

ilhan irem şarkıları

+ Aik Deiil Nefret Deiil
+ Anlasana
+ Bazen Neie Bazen Keder
+ Ben Deiilim
+ Bezgin
+ Bir ieyin Bitiii
+ Bitti
+ Boiver Arkadai
+ Bunalim
+ Daima
+ Dua
+ Gemiler Döner Geriye
+ Havalar Nasil
+ Herieysin
+ Hoigeldin
+ iite Bizim Bu Hayat
+ Olanlar Olmui
+ Sazliklardan Havalanan
+ Sensiz De Yaianiyor
+ Sürgün Gibi
+ Yarinlar
+ Yazik Oldu Yarinlara
+ Yemyeiil Bir Deniz
+ Yeni Yai
+ Yeraltindan Fisiltilar

+ Bu Kez Anladim ( 66485 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52420 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49314 )
+ Zor ( 47342 )
+ Damla Damla ( 46487 )
+ Söz Vermiitin ( 46025 )
+ Ankara ( 45747 )