Bitti - ilhan irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bitti - ilhan irem

Am
Pencerem boiluia açilir
Dm      Am
Göremem gidiiini
Am                E
Camlar buiulanmaz arkandan
            Am
Ve silinmez sevdan

Am
Pencerem boiluia açilir
Dm      Am
Göremem gidiiini
Am            E
El sallayamam hiç sana
              Am
Ve yuvarlanir dünya

Am
O son noktanin öncesinde
E          Am
Sonrasinda sonra
Dm               E
Olmadiiin zamanlara bak
Am
Tepetaklak

Am
Sana git diyen kimdi
                       E
Milyonlarca benden birisi mi
E                                    Am
Gözlerime baksana gözlerime gözlerimize
Am
Sana bitti diyen kim
                    Dm
Ben sadece git demiitim
Dm                                         Am
Hangi yildizi görüp seçersen göklerden ona git
Am
Gül kokulu odamda
                    E
Kim gülümser uyaniiima
E                                        Am
ipek geceliiinde kaç çiiliiini duyarim daha
Am
Daha kaç gün dayanir
                       Dm
Bu köhne yürek sürgitlere
Dm                                    Am E
Nereye gidersen git ama sakin bitti deme

Söyleyen : ilhan irem - Bu gitar akoru 1698 kez okundu

ilhan irem şarkıları

+ Aik Deiil Nefret Deiil
+ Anlasana
+ Bazen Neie Bazen Keder
+ Ben Deiilim
+ Bezgin
+ Bir ieyin Bitiii
+ Bitti
+ Boiver Arkadai
+ Bunalim
+ Daima
+ Dua
+ Gemiler Döner Geriye
+ Havalar Nasil
+ Herieysin
+ Hoigeldin
+ iite Bizim Bu Hayat
+ Olanlar Olmui
+ Sazliklardan Havalanan
+ Sensiz De Yaianiyor
+ Sürgün Gibi
+ Yarinlar
+ Yazik Oldu Yarinlara
+ Yemyeiil Bir Deniz
+ Yeni Yai
+ Yeraltindan Fisiltilar

+ Damla Damla ( 46774 )
+ Söz Vermiitin ( 46213 )
+ Ankara ( 45984 )