Bezgin - ilhan irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bezgin - ilhan irem

(E)         Am
Iiiklar arasinda
Am              Dm
Ben kararmii lambayim
                  G
Aydinlanacak yer yok
Dm                  E
Sönmeyip de ne yapayim
                    Am
Sanki bir serseri mayin
                 Dm
Sanki bir göktaiiyim
                G
Düiüyorum tutmayin
                Am
Düimeyip ne yapayim

Ellerin eller olmui
Dm                 Em
Gözlerim seller olmui
Am                Dm
Sevgimiz yeller olmui
F                E
Kaçmayip ne yapayim
Am         E
Fisildaiir hayalin
Dm          E
Yokluiunu her gece
Am          Dm
Yoksun iite yoksulum ben
F               Am
Dilenip ne yapayim
Am             E
Her damlada gözyaiim
              Dm
Seni bana taiiyor
                F
Doldurup kadah kadeh
Dm               Am
içmeyip ne yapayim
(E)             Am
inan ki sevgilim sensiz
                  Dm
Kurumui bir dünyayim
                   G
Senin için dönmüyorsam
Dm               E
Durmayip ne yapayim

                 Am
Her mevsimim kii oldu
                  Dm
Gerçekler hep düi oldu
                   G
Yanimda sen yoksan eier
               Am
Uyanip ne yapayim

Söyleyen : ilhan irem - Bu gitar akoru 2062 kez okundu

ilhan irem şarkıları

+ Aik Deiil Nefret Deiil
+ Anlasana
+ Bazen Neie Bazen Keder
+ Ben Deiilim
+ Bezgin
+ Bir ieyin Bitiii
+ Bitti
+ Boiver Arkadai
+ Bunalim
+ Daima
+ Dua
+ Gemiler Döner Geriye
+ Havalar Nasil
+ Herieysin
+ Hoigeldin
+ iite Bizim Bu Hayat
+ Olanlar Olmui
+ Sazliklardan Havalanan
+ Sensiz De Yaianiyor
+ Sürgün Gibi
+ Yarinlar
+ Yazik Oldu Yarinlara
+ Yemyeiil Bir Deniz
+ Yeni Yai
+ Yeraltindan Fisiltilar

+ Çareler Çaresiz ( 81754 )
+ Bu Kez Anladim ( 66572 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52501 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49425 )
+ Zor ( 47431 )
+ Damla Damla ( 46608 )
+ Söz Vermiitin ( 46108 )
+ Ankara ( 45851 )
+ Git ( 41733 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41074 )