Ben Deiilim - ilhan irem - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ben Deiilim - ilhan irem

Em           Am
Yillardan sonra
D              G
bu aksam ilk defa
C          Am
anilar içimde 
B               Em
basbasayiz seninle

Em              Am
Yillanmis mektuplar
D              G
Sararmis resimler
C               Am
Hepside birerbirer
B               Em
Gozyaslarim gibiler

Em              Am
Dokunmayin bu aksam
D               G
Gozyasiyla doluyum
C                   Am
Artik resimlerde kalmis
B                Em
Bir sevdanin kuluyum

Em             
Hayir ben degilim
Am
Ben olamam yanindaki
G
Hayir ben degilim
D
Yani basindaki
C
Böylesine dopdoluyken
Am
Bugun gözlerim
B
Nasilda gülmüiüm
        Em
Su resimlerdeki gibi

Em           Am
içimden geliyor
D                 G
Herieyi yakip yikmak
C                  Am
Ne mektup ne bir resim
B                 Em
Hiç biriey birakmamak

Em             Am
Bu aksam sana ait
D               G
Ne varsa yakacagim
C             Am
Anilarla beraber
B               Em
Bende yok olacagim

Em             
Hayir ben degilim
Am
Ben olamam yanindaki
G
Hayir ben degilim
D
Yani basindaki
C
Böylesine dopdoluyken
Am
Bugun gözlerim
B
Nasilda gülmüiüm
        Em
Su resimlerdeki gibi

Söyleyen : ilhan irem - Bu gitar akoru 2272 kez okundu

ilhan irem şarkıları

+ Aik Deiil Nefret Deiil
+ Anlasana
+ Bazen Neie Bazen Keder
+ Ben Deiilim
+ Bezgin
+ Bir ieyin Bitiii
+ Bitti
+ Boiver Arkadai
+ Bunalim
+ Daima
+ Dua
+ Gemiler Döner Geriye
+ Havalar Nasil
+ Herieysin
+ Hoigeldin
+ iite Bizim Bu Hayat
+ Olanlar Olmui
+ Sazliklardan Havalanan
+ Sensiz De Yaianiyor
+ Sürgün Gibi
+ Yarinlar
+ Yazik Oldu Yarinlara
+ Yemyeiil Bir Deniz
+ Yeni Yai
+ Yeraltindan Fisiltilar

+ Çareler Çaresiz ( 81761 )
+ Bu Kez Anladim ( 66584 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52507 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49432 )
+ Zor ( 47440 )
+ Damla Damla ( 46620 )
+ Söz Vermiitin ( 46120 )
+ Ankara ( 45862 )
+ Git ( 41742 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41085 )