Güneiim - idil Üner - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Güneiim - idil Üner

Am                    fa
Gunesim ayim sana isik olsun
Gm           F#m           Am
Sicak kumum yoluna acik olsun
                     Fa
Oksarim tenini ruzgarlarimla
Gm            F#m            Am
Susuz kaldi sularim dudaklarina

Am         fa
Ah o gozlerin
Gm            F#m             Am
Arasin beni izlesin pesime dussun
Am           fa
Ah o dudaklarin
Gm              F#m             Am
Gelsin bulsun tatsin ve opsun beni

Am                      fa
Al bulutlarim sana yatak olsun
Gm           F#m              Am
Yumusacik sessizce üstünü örtsün

Atesim askina kivilcim olsun
Gm               F#m               Am
Sonsuz yansin yüreginde hayata doysun

Söyleyen : idil Üner - Bu gitar akoru 2889 kez okundu

idil Üner şarkıları

+ Güneiim

+ Çareler Çaresiz ( 81827 )
+ Bu Kez Anladim ( 66630 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49501 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46172 )
+ Ankara ( 45919 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41161 )