Yalnizim Dostlarim - ibrahim Tatlises - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yalnizim Dostlarim - ibrahim Tatlises

intro: Em Bm Am G 

Em             F   Em        F    } 
Çekmediiim dertler çile kalmadi   }
F               G            Am   }  2 
Feryatsiz gündüzüm gecem  olmadi  }

Em      Am      F        G           }
Ailamadik sokak köie kalmadi         }
Em       Am        F        Em       }  2
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz   }

Em
O eski halimden eser yok iimdi
Em
Izdirap içinde yorgunum iimdi

Em      Am      F        G  
Tutun kollarimdan düierim iimdi
Em       Am        F        Em  
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz

Em
Neler gördüm neler geldi baiima
Em
Düie kalka geldim ben bu yaiima

Em Bm Am G 

Em       Am        F        G 
Tutup da kaldirin allah aikina
Em       Am        F        Em  
Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz

Not:iarkinin orjinalinde gitarlar D akorundadir.

Söyleyen : ibrahim Tatlises, Öztürk - Bu gitar akoru 3578 kez okundu

ibrahim Tatlises şarkıları

+ Aci Gerçekler
+ Aramam
+ Baii Belalim
+ Bebeiim
+ Bitanem
+ Bul Getir
+ Evlerinin Önü Boyali Direk
+ Fosforlu Cevriye
+ Haydi Söyle
+ Sarhoi
+ Tek Tek
+ Yalnizim Dostlarim

+ Damla Damla ( 45984 )