Tek Tek - ibrahim Tatlises - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tek Tek - ibrahim Tatlises

Kapo 3

Am                          Dm         )
Tek tek aiardi bak saçlarim tek tek    )
                             Am        )
Tek tek damliyor gözyailarim tek tek   )x2
        F      Dm       Am             )
Tek tek biraktilar beni tek            )

Am                                             )
Bir de yarimin hasreti yüreiime oldu ei        )
Am                                             )
iu bitmeyen dertlerimle tek baiimayim ben tek  )*a
Am                                             )
Bir de yavrumun hasreti yüreiime oldu ei       )
Am                                    Am       )
iu bitmeyen dertlerimle tek beiimayim ben tek  )

Am                          Dm           )
Tek tek uçtu gönül kuilarim tek tek      )
                                Am       )
Tek tek terk etti tüm dostlarim tek tek  )x2
        F       Dm      Am               )
Tek tek biraktilar beni tek              )

Am                           Dm
Tek tek çaldim dost kapisini tek tek  )
                        Am            )
Tek tek tanidim hepsini tek tek       )x2
Am      F    Dm         Am            )
Tek tek biraktilar beni tek           )

*

Söyleyen : ibrahim Tatlises - Bu gitar akoru 2395 kez okundu

ibrahim Tatlises şarkıları

+ Aci Gerçekler
+ Aramam
+ Baii Belalim
+ Bebeiim
+ Bitanem
+ Bul Getir
+ Evlerinin Önü Boyali Direk
+ Fosforlu Cevriye
+ Haydi Söyle
+ Sarhoi
+ Tek Tek
+ Yalnizim Dostlarim