Baii Belalim - ibrahim Tatlises - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Baii Belalim - ibrahim Tatlises

Em          Am
Elimde olsa hiç ailar miydimi
Em          Am
Elimde olsa bel bailar miydimi
Em               F 
Yikilsin dailar, açilsin yollar, 
G             Dm           Em
Senin elinden içim kan ailar,
Em               F 
Yikilsin dailar, açilsin yollar, 
G             Dm           Em
Senin elinden, içim kan ailar

Em                                         
Baiimin taci, kara sevdalim, 
F             Dm         Em
Gözümün nuru, baii belalim
Em                                         
Baiimin taci, kara sevdalim, 
F             Dm         Em
Gözümün nuru, baii belalim

Em          Am
Elimde olsa hiç sever miydimi
Em          Am
Elimde olsa dert çeker miydimi
Em             F 
Ayrilik çöktü, belimi büktü, 
G               Dm        Em
Senin hasretin, canima yetti
Em             F 
Ayrilik çöktü, belimi büktü, 
G               Dm        Em
Senin hasretin, canima yetti

Em 
Baiimin taci, kara sevdalim, 
F             Dm        Em
Gözümün nuru, baii belalim
Em                                         
Baiimin taci, kara sevdalim, 
F             Dm        Em
Gözümün nuru, baii belalim

Söyleyen : ibrahim Tatlises - Bu gitar akoru 2561 kez okundu

ibrahim Tatlises şarkıları

+ Aci Gerçekler
+ Aramam
+ Baii Belalim
+ Bebeiim
+ Bitanem
+ Bul Getir
+ Evlerinin Önü Boyali Direk
+ Fosforlu Cevriye
+ Haydi Söyle
+ Sarhoi
+ Tek Tek
+ Yalnizim Dostlarim

+ Çareler Çaresiz ( 81389 )
+ Git ( 41488 )