Aramam - ibrahim Tatlises - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aramam - ibrahim Tatlises

Dm#                       Gm#
Çaiirsaydin gelmez miydim yar
Dm#                     Gm#
Senin için ölmez miydim yar
Dm#                       Gm#
Dünyayi ters etmez miydim yar
Gm#    F#     Dm#
Aramam, aramam, aramam

Dm#                      )
Aramam sormam birdaha    )
Gm#                      )
Yalvarsan bile allah'a   )
F#                       )
Çikmasa gece sabaha      )
Dm#                      )
Aramam, aramam            ) nakarat
Dm#                      )
Peiinden geldim kaç kere )
Gm#                      )
Dünyami yiktin bin kere  )
F#                       )
Kirildim sana bir kere   )
Dm#                      )
Aramam                   )

Dm#                    Gm#
Seviyorsun ben de seni yar
Dm#                     Gm#
Çok özledim ben de seni yar
Dm#                  Gm#
Aramadim ben de seni yar
Gm#    F#     Dm#
Aramam, aramam, aramam

Nakarat

Dm#                    Gm#
Gözyailarim sele döndü yar
Dm#                   Gm#
Ayrilanlar geri döndü yar
Dm#                    Gm#
Leylek baba bile döndü yar
Gm#    F#     Dm#
Aramam, aramam, aramam

Nakarat

Söyleyen : ibrahim Tatlises - Bu gitar akoru 4027 kez okundu

ibrahim Tatlises şarkıları

+ Aci Gerçekler
+ Aramam
+ Baii Belalim
+ Bebeiim
+ Bitanem
+ Bul Getir
+ Evlerinin Önü Boyali Direk
+ Fosforlu Cevriye
+ Haydi Söyle
+ Sarhoi
+ Tek Tek
+ Yalnizim Dostlarim

+ Çareler Çaresiz ( 81399 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49147 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46294 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45572 )
+ Git ( 41497 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40755 )