Aci Gerçekler - ibrahim Tatlises - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aci Gerçekler - ibrahim Tatlises

C                    Gm    Am
Yolum duser meyhaneler ustune
C              Gm         Am
ictikce aklima sevgilim gelir
Dm               C
Silsem gozlerimi kurusun diye
Gm         Am   Bb        Am
Bahar seli gibi bosalir gelir

Dm                 Am        C
Nerde sevdiklerim, hani sevenler
               Gm
Aglatiyor beni aci gercekler
Dm                 Am          C
Bitmiyor isyanlar, bitmiyor suclar
                Gm
inliyor basimi, vurdugum taslar
Bb              Am        Gm
ihtiyar olmadan agardi saclar
Dm         Am   Gm        Am
Karbeyaz sacimi yolasim gelir

Gorup de bilmeyen deli saniyor
Bilmezler dermansiz yaram kaniyor
Ben mazimi mazim beni ariyor
Olmeden mezara giresim gelir

Nerde sevdiklerim, hani sevenler
Aglatiyor beni aci gercekler
Bitmiyor isyanlar, bitmiyor suclar
inliyor basimi, vurdugum taslar
ihtiyar olmadan agardi saclar
Karbeyaz sacimi yolasim gelir

Söyleyen : ibrahim Tatlises - Bu gitar akoru 3184 kez okundu

ibrahim Tatlises şarkıları

+ Aci Gerçekler
+ Aramam
+ Baii Belalim
+ Bebeiim
+ Bitanem
+ Bul Getir
+ Evlerinin Önü Boyali Direk
+ Fosforlu Cevriye
+ Haydi Söyle
+ Sarhoi
+ Tek Tek
+ Yalnizim Dostlarim

+ Çareler Çaresiz ( 81818 )
+ Bu Kez Anladim ( 66625 )
+ Damla Damla ( 46683 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45913 )
+ Git ( 41789 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41148 )