Alninin Yazisi - Hülya Aviar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Alninin Yazisi - Hülya Aviar

Em            Am
Ezberledim yokluiunu
              G
Sensiz gecelerde
            Dm
Aliitim diyemem canim
                Em
Sensiz yarim kaldim

   G           
Unutursun diye beni
Am    
Gittiiin yerde
     G         Dm
Ben o gün bugündür
       Em
Uyuyamadim 
       Am
Günler sensiz
   Em      Am
Gelip geçiyor
  G
Farkinda misin yar
 Dm        Em
Ömürde bitiyor

            Am
Çok aiki gezdim
                 G
Ben imkansizi seçtim
            Dm 
Gel görki senden
         Em
Vazgeçemedim

            Am
Alninin yazisi
            G
Ömrünün yarisi
            Dm   
Baiinin belasi
          Em
Olmaya geldim

Söyleyen : Hülya Aviar - Bu gitar akoru 2023 kez okundu

Hülya Aviar şarkıları

+ Alninin Yazisi
+ Sevdim

+ Çareler Çaresiz ( 81550 )
+ Bu Kez Anladim ( 66455 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49269 )
+ Ankara ( 45700 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40897 )