Üç Kalp - Hepsi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Üç Kalp - Hepsi

Bm                        Em
Karar ver artik kimi daha çok sevdiiine
A                  D         F#
Kararsiz olma, sen üzme herkesi
Bm                     Em
Kalbinde kim var, o mu yoksa ben miyim
A                 D        F#
Bilmek isterim, yolumu çizeyim

Bridge

Em         A           D           G
Sende üzgünsün bu hayattan hemde nasil
        Em          F#        Bm   B7
Bir kalpte iki kalp nasil yaianir
Em    A            D        G
iki kiii seven iki defa ölürmüi
         Em            F#        Bm  B7
Bir kalp yalniz bir kalbi düiünürmüi

Chorus

   Em            Bm
Ah sen üzgün, ah ben üzgün
     F#7                       Bm   B7
O da üzgün yapma, herkes de üzgün
   Em            Bm
Ah sen üzgün, ah ben üzgün
     F#7                        Bm
O da üzgün yapma, herkes çok üzgün

Bm                       Em
Gözler beni arar, kalbin onu düiünür
A                    D            F#
Tercih yap sonra, üç kalp birden ölür
Bm                        Em
Görülmemiitir böyle aik inan dünyada
A                  D           F#
Ne biçim sevgi, üç kalp bir arada

Bridge

Chorus: (x2)

Söyleyen : Hepsi - Bu gitar akoru 3066 kez okundu

Hepsi şarkıları

+ Çok Güzelsin
+ Dün Tattin
+ Olmaz Oilan
+ Tempo
+ Tik Tak
+ Yalan
+ Üç Kalp
+ Özgür Deiilim

+ Çareler Çaresiz ( 81820 )
+ Bu Kez Anladim ( 66627 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52544 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47497 )
+ Damla Damla ( 46686 )
+ Söz Vermiitin ( 46166 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41792 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )