Tik Tak - Hepsi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tik Tak - Hepsi

Cm
Tiktak x9
    Cm               Fm            )
Geçiyor zaman beklemiyor           ) n
                              Cm   ) A
Aik bir kez kaçinca geri gelmiyor  ) k
Koi zamani yakala                  ) A
              Fm                   ) r
Sakin ha yorulma                   ) A
                           Cm      ) t
Geçmiie bakinca yarin gelmiyor     )

   (Cm
   (Sorularimi acilarimi beni kuiatan anilarimi
   (Fm
   (Topladim birer birer sattim ah bir eskiciye
   (Cm
   (Ne kazandi üzülenler gözyaii dökenler
 A (fm
   (Geriye bakipta düiünenler
   (Kazanamaz asla bu koiuyu
   (Cm
   (Koi sakin ha ayaiina bakma
   (Koi sakin ha yarini birakma
   (Fm
   (Nefesini tut durma aramaktan korkma

Cm
Tiktak tiktak
    Cm               Fm
Geçiyor zaman beklemiyor
                              Cm
Aik bir kez kaçinca geri gelmiyor
Koi zamani yakala
              Fm
Sakin ha yorulma
                           Cm
Geçmiie bakinca yarin gelmiyor

Tekrar (a)

Nakarat x2

Cm      Gm     Fm    G#     Cm
Zaman zaman durma içimizden geç
  Gm     G#      Fm     Cm
Zaman durma korkuyor senden

Tekrar (a)x2

Edit by:iskoiskoisko

Söyleyen : Hepsi - Bu gitar akoru 2459 kez okundu

Hepsi şarkıları

+ Çok Güzelsin
+ Dün Tattin
+ Olmaz Oilan
+ Tempo
+ Tik Tak
+ Yalan
+ Üç Kalp
+ Özgür Deiilim