Tempo - Hepsi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Tempo - Hepsi

Dm
Diyorlarki bize eninde sonunda hayat herkesi
Kuzulaitirirmii
Döve döve yola yola getirirmii sonunda mutlaka
Uzlaitirirmii
Onlarin hiç akli yok muymui ha tekmeli toptan salak miymii
Bai kaldirmak sadece hayati büsbütün zorlaitirirmii

                  Dm
Bizi de dövsün hayat
               Bb
Bizi de yorsun varsin
                 C              A
Geciktirirler ancak durduramazlar

A             Dm
Geleceie akar zaman
               Bb
Korkan yerinde saysin
                 C
Bütün boiluklara sizar
                  A
Yeninin gücü azar azar
Dm
Bikmadan usanmadan
Yai alirken yailanmadan
Pas tutmadan yas tutmadan
Eiilmeden bükülmeden
C
Ezmeden ezilmeden
Kin tutmadan kül yutmadan
A
Tempo tempo tempo tempo

Dm
Tempo tempo tempo tempo
Forte forte forte forte

Dm
Yaiamak istiyoruz yaiayacaiiz
Hem de yasaksiz bahçelerde
Tipki tören gibi tipki iölen gibi
Dolu dolu doya doya tamam mi

Çekirdeksiz üzüm zeytin dali
Çiçek bali kan portakali tadinda
Umut dolu hayat dolu
Peki ya siz devam mi

              Dm
Dururmu dünya döner
                Bb
Kiminin yangini söner
            C
Kimi anlam çoialtir
           A
Kimi anlam gömer

A                     Dm
Su akar denizine kavuiur
                         Bb
Deniz okyanusu ile buluiur
                      C
Deiiiir heriey deiiiir
                    A
Daha oynanmadi son el
Dm
Bikmadan usanmadan
Yai alirken yailanmadan
Pas tutmadan yas tutmadan
Eiilmeden bükülmeden
C
Ezmeden ezilmeden
Kin tutmadan kül yutmadan
A
Tempo tempo tempo  tempo
Dm
Tempo tempo tempo tempo
Forte forte forte forte

Söyleyen : Hepsi - Bu gitar akoru 2637 kez okundu

Hepsi şarkıları

+ Çok Güzelsin
+ Dün Tattin
+ Olmaz Oilan
+ Tempo
+ Tik Tak
+ Yalan
+ Üç Kalp
+ Özgür Deiilim

+ Çareler Çaresiz ( 81391 )