Dün Tattin - Hepsi - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dün Tattin - Hepsi

Am

Duyduium doiruysa eier

    C             Am

Benden doiruyu duymaktan baika

Dm

Bir ieycik istemeyen

                   C

Biri var bu odada tam kariinda

Am

Duyduium doiruysa eier

    C             Am

Benden doiruyu duymaktan baika

Dm

Bir ieycik istemeyen

                   C

Biri var bu odada benden baika

Am

Ah ah eminmisin gerçeie demir misin

    C   Dm            C     Am

Yalani eiersinde doiruya deier misin

Am

Doiruyu isteme boi ver tatlim

C               Dm

Doirunun eiriye faydasi yok

Dm                G

Nereden çikti bu doiru merakin

C                   Am

Ama tabi sen daha dün tattin

C               Am

Dün tattin daha dün tattin

(Am-dm-G-c)

Laylaylaylaylay

Laylaylaylaylay

Söyleyen : Hepsi - Bu gitar akoru 1738 kez okundu

Hepsi şarkıları

+ Çok Güzelsin
+ Dün Tattin
+ Olmaz Oilan
+ Tempo
+ Tik Tak
+ Yalan
+ Üç Kalp
+ Özgür Deiilim

+ Çareler Çaresiz ( 81119 )
+ Bu Kez Anladim ( 66119 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48914 )
+ Zor ( 46980 )
+ Damla Damla ( 45981 )
+ Söz Vermiitin ( 45617 )
+ Ankara ( 45345 )