Bozuyorum Yeminimi - Hazal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bozuyorum Yeminimi - Hazal

Bm                       C
Bitti  güvenim hakkin olamaz bu aik senin
Bm                     C 
Çaban boiuna bitmedi yalan sözlerin
Em               Bm
Gelmiyor içimden dur demek sana
     F#m     Bm       F#m 
Gönüllü gidiiine ah yolun açik ola 
Em               Bm    
Gelmiyor içimden kal demek sana 
      F#m      Bm        F#m  
Bozuyorum yeminimi güle güle aikim
                Bm                    F#m        
Ah...  Gelemedim görmemezlikten sitemleri
        Bm                G
Yediremedim gururuma ihaneti
          F#m   
Ya seni ya kendimi terketmeli
                       Bm                    F#m
Yeter  yeter  gelemedim görmemezlikten sitemleri
        Bm                G     
Yediremedim gururuma ihaneti
          F#m     G              F#m 
Ya seni ya kendimi  vuracaiim çek git

Söyleyen : Hazal - Bu gitar akoru 2366 kez okundu

Hazal şarkıları

+ Bozuyorum Yeminimi
+ Sürgün Aikimiz

+ Damla Damla ( 46369 )
+ Söz Vermiitin ( 45948 )
+ Ankara ( 45660 )