Yarasi Sakli - Hayko Cepkin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yarasi Sakli - Hayko Cepkin

Em
Kurtarin beni tutun elimden düimeden
Em                                   Am
Kollayin beni korkar oldum ben herieyden
Em      F#   G       Am          Em
Unutmam seni çok aci verdin giderken
Em       F#   G      Am
Hala çok yeni yarasi sakli derinde

Em F# G Am  ) x2

Em     F#       G   Am
Yok mu bunun ilaci  aaahhh  .  ) x2 tekrar

Em
Kurtarin beni tutun elimden düimeden
Em                                   Am
Kollayin beni korkar oldum ben herieyden
Em      F#   G       Am          Em
Unutmam seni çok aci verdin giderken
Em       Em   G      Am
Hala çok yeni yarasi sakli derinde

Em F# G Am  ) x2

Em     F#       G   Am
Yok mu bunun ilaci  aaahhh  .  ) x2 tekrar

Söyleyen : Hayko Cepkin - Bu gitar akoru 2126 kez okundu

Hayko Cepkin şarkıları

+ Ben Gideyim
+ Bertaraf Et
+ Firtinam
+ Görmüyorsun
+ Hüzünle Kariiik
+ Melekler
+ Seninki Dertmi
+ Siki Tutun
+ Siren
+ Yalniz Kalsin
+ Yarasi Sakli

+ Çareler Çaresiz ( 81963 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49601 )
+ Ankara ( 46051 )