Siren - Hayko Cepkin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Siren - Hayko Cepkin

 Gm                                     Cm - D#
Kimin evindeyim elimde bir kirik bitik iiie
 Gm                                       Cm - D#
içindeydi canim kendim kirip unuttum gizlice
Gm                                     Cm  D#
Kimler aldiysa bulup sakin geri getirmeyin
     Gm                                       Cm  D#
Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin

Gm
Çekilin görmem körüm ben
                         Cm         D#
Onun için bu dünyayi ben ezerim geçerim
Gm
Özümdür dönmem sözümden
                         Cm      D#
Bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim

Gm-cm-D#

Söyleyen : Hayko Cepkin - Bu gitar akoru 2144 kez okundu

Hayko Cepkin şarkıları

+ Ben Gideyim
+ Bertaraf Et
+ Firtinam
+ Görmüyorsun
+ Hüzünle Kariiik
+ Melekler
+ Seninki Dertmi
+ Siki Tutun
+ Siren
+ Yalniz Kalsin
+ Yarasi Sakli

+ Bu Kez Anladim ( 66116 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52083 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48911 )
+ Zor ( 46978 )
+ Damla Damla ( 45975 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40498 )