Siki Tutun - Hayko Cepkin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Siki Tutun - Hayko Cepkin

Am             F
Önce topraktim iimdi aiaç oldum
Am             F
Derya denizler gibi dalgalandim iimdi duruldum
Am               F
Kendimi buz gibi çok sert zannederdim
Am                  F
Meier ne kolaymiiim hemen eriyiverdim

Am               F
Her iey dün gibi inan gelir geçer
Am                 F
Bilemezsek kiymeti hayat bizi içer

Am                  F
Bu benim gurur gecem görsün cümle alem
Am                 F
Yikamaz kimse inan kalbimdir benim kalem
Am             F
iite uzattiiim sana yeminli elim
Am             F
Simsiki tut ki bu yolda düimeden yürüyelim

Am                 F
Her iey dün gibi
Am                   F
Bilemezsek kiymeti

Am             F
Tut ki elimden düimeden yürüyelim
Am             F
Tut ki elimden düimeden yürüyelim
Am             F
Tut ki elimden düimeden yürüyelim
Am             F
Tut ki elimden birlikte yürüyelim

Söyleyen : Hayko Cepkin - Bu gitar akoru 2235 kez okundu

Hayko Cepkin şarkıları

+ Ben Gideyim
+ Bertaraf Et
+ Firtinam
+ Görmüyorsun
+ Hüzünle Kariiik
+ Melekler
+ Seninki Dertmi
+ Siki Tutun
+ Siren
+ Yalniz Kalsin
+ Yarasi Sakli

+ Çareler Çaresiz ( 81819 )
+ Bu Kez Anladim ( 66626 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47495 )
+ Damla Damla ( 46685 )
+ Söz Vermiitin ( 46165 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41792 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )